به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان دکتر پیمان نامور معاون بهبود تولیدات گیاهی در این خصوص گفت: در راستای سیاست ها و برنامه های ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی به منظورمدیریت منابع پایه، ارتقاء بهره وری و پایداری تولید مطابق روال سنوات گذشته، توسعه کمی و کیفی کشت انواع محصولات گلخانه ای در دستور کار و اولویت سازمان جهادکشاورزی قرار گرفته است.
وی بیان داشت: برابر تقویم زراعی عملیات آماده سازی و کشت محصولات گلخانه ای مشتمل بر خیار، انواع فلفل، بادمجان، توت فرنگی از نیمه شهریور ماه آغاز و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.
وی افزود: سطح زیرکشت و توسعه به میزان ۷ درصد نسبت به سال قبل رشد داشته است و برابر آمار ثبت شده سطح زیرکشت منطقه در سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ به میزان ۲۷۸۰ هکتار بوده و پیش بینی می گردد حدود ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات گلخانه ای تولید و به بازارهای هدف عرضه گردد.
دکتر نامور خاطر نشان کرد: به منظور ساماندهی و پایداری تولید انتظار می رود کشاورزان عزیز گلخانه دار جنوب کرمان با مشارکت فعال در طرح ارتقاء سلامت محصولات از طریق مراجعه به دفاتر سازمان نظام مهندسی کشاورزی مستقر در مراکز جهاد دهستان ها و یا شهرستان ها و استفاده از کارشناسان مسئول فنی آموزش دیده، ضمن دریافت کد شناسه، جهت دریافت گواهی تطابق سلامت محصول از دانشگاه علوم پزشکی و بدنبال آن صدور محصولات به بازارهای خارج از کشور، شرایط لازم را کسب نمایند.
وی همچنین تصریح کرد: برابر تاکیدات استانداری و شرکت پخش فراورده های نفتی استان، در سال زراعی جاری به تمامی گلخانه هایی که در محدوده سبز (محدوده خط لوله گاز) قرار دارند، سوخت مایع تخصیص داده نخواهد شد. لذا توصیه می شود با توجه به پیش بینی شرایط بارندگی در زمستان پیش رو، حتما این دسته از گلخانه ها تا قبل از فصل سرما اقدام به عقد قرارداد و لوله کشی گاز نمایند.