خیار سبز

نام محصول : خیار سبز (تونلی)

 

پیش بینی سطح زیر کشت و میزان تولید سال جاری :

۱۱۰۰۰ هکتار با میزان تولید ۳۵۰۸۰۰ تن

 

مزیت های محصول منطقه :

  • خارج از فصل بودن محصول
  • وجود شرایط و پتانسیل­های بالقوه مناسب درجهت تغییر و جابجایی تقویم زراعی تولید.
  • وجود زمینه­های مناسب جهت سرمایه گذاری برای ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی
  • وجود زیر ساخت های لازم (سالن سورت و بسته بندی، سردخانه، نیروی انسانی و …)
  • امکان تولید محصولات کشاورزی منطبق با شاخص­های سلامت مواد غذایی
  • امکان توسعه کشت ارقام جدید و تجاری
  • وجود شرایط محیطی مناسب جهت تولید محصول با کیفیت

 

ارقام محصول در منطقه:

رویال، هیبرید، جیرفت، ، اورگرین، هلیل، دانیتو، سینا ۱۹۸

 

بازه زمانی تولید محصول :

نیمه دوم  آبان ماه لغایت  نیمه اول خرداد ماه

 

صنایع تبدیلی و بسته بندی مرتبط با محصول در منطقه :

سالن های سورت و بسته بندی

(Visited 1 times, 1 visits today)
  نظرات