
خیار سبز
نام محصول : خیار سبز (تونلی)
پیش بینی سطح زیر کشت و میزان تولید سال جاری :
۱۱۰۰۰ هکتار با میزان تولید ۳۵۰۸۰۰ تن
مزیت های محصول منطقه :
- خارج از فصل بودن محصول
- وجود شرایط و پتانسیلهای بالقوه مناسب درجهت تغییر و جابجایی تقویم زراعی تولید.
- وجود زمینههای مناسب جهت سرمایه گذاری برای ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی
- وجود زیر ساخت های لازم (سالن سورت و بسته بندی، سردخانه، نیروی انسانی و …)
- امکان تولید محصولات کشاورزی منطبق با شاخصهای سلامت مواد غذایی
- امکان توسعه کشت ارقام جدید و تجاری
- وجود شرایط محیطی مناسب جهت تولید محصول با کیفیت
ارقام محصول در منطقه:
رویال، هیبرید، جیرفت، ، اورگرین، هلیل، دانیتو، سینا ۱۹۸
بازه زمانی تولید محصول :
نیمه دوم آبان ماه لغایت نیمه اول خرداد ماه
صنایع تبدیلی و بسته بندی مرتبط با محصول در منطقه :
سالن های سورت و بسته بندی
نظرات