به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی جنوب کرمان دکتر برخوری رییس سازمان در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری ضمن تشکر از زحمات دکتر کردستانی و تبریک به مدیرکل جدید ، اظهار داشت : منابع طبیعی نقش ارزنده ای در پایداری بخش کشاورزی دارد .
وی افزود: از انجاییکه کشاورزی متکی بر منابع آب و خاک می باشد و این منابع به سختی تجدید پذیر است باید برای حفظ آن تلاش کنیم.
دکتر برخوری افزود: سیستم کشاورزی ما وابسته به آبهای زیرزمینی است و این آب مورد نیاز تامین نمیشود مگر اینکه در کل مجموعه عرصه هایی که در بالادست اراضی کشاورزی هست، فعالیتهایی صورت گیرد و این فعالیتها را اداره کل منابع طبیعی انجام می دهد .
وی اضافه کرد: آن چیزی که ما در عرصه کشاورزی بهره برداری می کنیم ، از منابع آب زیرزمینی است ، اما زمانی این برداشتها پایدار می باشد که با برنامهریزی ،میزان برداشتی که انجام میدهیم با میزان نفوذ آب در زمین همخوانی داشته باشد و هرچه در منابع بالادست میزان نفوذ آب افزایش پیدا کند ، در پاییندست اراضی می توانیم آب بیشتری برداشت نماییم.
رییس سازمان ضمن اشاره به اهمیت و ضرورت بوجود آمدن تشکیلات منابع طبیعی گفت: فلسفه وجود تشکیلات منابع طبیعی به دلیل حفظ منابع پایه است که اگر نتوانیم میزان نفوذپذیری آب و پوشش گیاهی را در بالادست حفظ کنیم و برداشت زیادی از آبهای زیرزمینی داشته باشیم کشاورزی ما رو به زوال و نابودی میرود.
در این مراسم همچنین حجتالاسلام و المسلمین سید بهروز حسینی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان با اشاره به اینکه در قرآن کریم در بحث مدیریت روایات زیادی هست افزود : هر کجا که در بحث مدیریت بر اساس آیات قرآنی حرکت کردیم یک مدیریت رحمانی و هرکجا که حرکت خلاف قران بوده شاهد یک مدیریت شیطانی بودیم.
وی ضمن اشاره به فعالیت ها و اقدامات مدیرکل پیشین افزود: دکتر کردستانی مدیر لایقی بود که کارهای بسیار بزرگ و مهمی در منابع طبیعی جنوب کرمان انجام داد و مدیرکل جدید را جوانی متخصص و متعهد دانست و انتخاب دکتر احمدی را در راستای بیانیه گام دوم انقلاب و بحث جوانگرایی و اعتماد به جوانان عنوان کرد.
دکتر سعید برخوری رییس سازمان :
فلسفه وجود تشکیلات منابع طبیعی، حفظ منابع پایه کشاورزی است.
دکتر برخوری رییس سازمان در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری ضمن تشکر از زحمات دکتر کردستانی و تبریک به مدیرکل جدید ، اظهار داشت : منابع طبیعی نقش ارزنده ای در پایداری بخش کشاورزی دارد .
- مشخصات
- نگارش یافته توسط مهدی بیگ زاده
- مجموعه: اخبار داخلی
- تعداد بازدید: 279
نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
نظر خود را اضافه کنید.
ارسال نظر به عنوان مهمان