امروز : سه شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۱۳

گروه محیط زیست و سلامت غذا

گروه محیط زیست و سلامت غذا
شنبه | ۱۳۹۷/۱۰/۲۹ - ۰۸:۵۴ |
کد خبر : ۲۰۴ |
آیتم های منو

شرح وظایف:

- برنامه ریزی و نظارت بر فعالیت های امور تنوع زیستی و زیست بوم های حساس بخش کشاورزی با همکاری واحد های ذیربط

- تهیه، تدوین و اجرای نظام پایش و مدیریت آلاینده ها،پسماندها و پساب ها در بخش کشاورزی

- تدوین برنامه های راهبردی محیط زیست و توسعه پایدارونظارت بر اجرای آن ها

- اجرای الگوی ارزیابی زیست محیطی و مدیریت سبزدر زیر بخش های مختلف کشاورزی

- شناسایی اثرات منطقه ای ناشی ازتغییرات اقلیمی و آب و هوا و مدیریت سازگاری و انطباق در بخش کشاورزی

- نظارت بر رعایت استاندارد های مرتبط با توسعه محصولات کشاورزی گواهی شده و ارگانیک از نظر زیست محیطی

- نظارت بر مصرف نهاده های شیمیایی و مصرف نهاده های طبیعی در زراعت،باغبانی،دام و طیورو آبزیان بر اساس شاخص ها و استاندارد های زیست محیطی

- گردآوری ، جمع بندی و اعلام نیازهای پژوهشی ، مطالعاتی ، آموزشی و ترویجی و پیشنهاد دوره ها و کارگاههای مرتبط با توسعه پایدار ، محیط زیست و سلامت غذا و هماهنگی با واحد های ذیربط جهت اجرای آن

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 محدودیت حروف
متن شما باید بیشتر از 10 حرف باشد
  • اولین نظر را شما بدهید

طراحی و پشتیبانی فنی : اداره آمار و انفورماتیک

کلیه حقوق این سایت متعلق به سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان می باشد.